Algemene info

Wij bieden u duikopleidingen PADI  (tot niveau Dive Master) aan in onze eigen infrastructuur met volledig uitgerust leslokaal en privé zwembad. Geen verplaatsingen naar een openbaar zwembad daar wij beschikken over een eigen zwembad (29°C).

De basis cursus is de PADI Open Water Diver. Dit is een introductiecursus naar het onderwatergebeuren toe. Het is de populairste en meest gevolgde cursus ter wereld om te starten met de duiksport. Onze instructeurs brengen u de basisgegevens bij aan de hand van een prachtig handboek en de modernste lestechnieken.

In een aangenaam kader, op een rustig tempo welke voor niemand een probleem kan zijn, worden de vijf lesmodules afgewerkt . Deze leiden uiteindelijk tot uw brevet als PADI Open Water Duiker.

Voor meer info over de basiscursussen klik hier.

Voor vervolgcursussen klik hier.

Duikopleiding in privé kader, alle opleidingen gebeuren in kleine groepen van 2 tot 4 personen.

Geen speciale voorkennis nodig voor de basiscursus, geen eigen materiaal nodig.

Gezien PADI wereldwijd dezelfde opleidingen aanbied, kan u ook enkel de theorie en zwembadlessen in België volgen en uw buitenwaterduiken in het buitenland doen.

Voor een volledig overzicht van het aanbod PADI cursussen klik hier.

Voor meer info over PADI : www.padi.com

Cursusdata

Gezien de gepersonaliseerde werkwijze starten er cursussen het hele jaar door, telkens er voldoende kandidaten zijn.

Duikverzekering

Wij raden u de medische bijstandsformule van aqua med aan. Deze omvat een duikongevallen verzekering, een medische hotline, wereldwijde bijstand en een reisbijstand verzekering. Diverse formules beschikbaar.

Voor meer informatie zie de verzekeringscondities op www.aquamed.eu.

Vraag je dive card online aan

U kan ook terecht bij DAN. Meer info op www.daneurope.org

Duikreizen

Door onze persoonlijke ervaring kunnen wij je goed adviseren over verschillende duikbestemmingen. Vaak zijn we er zelf al geweest. Alhoewel we geen reisbureau zijn, adviseren we je graag bij je speurtocht naar een leuke duikbestemming.

www.wildwater.be ( voor een uitgebreid aanbod van duikreizen)

Opfrissing van de vaardigheden

Wanneer het reeds enige tijd geleden is dat u nog gedoken hebt, kan u bij ons terecht om uw duikvaardigheden en/of kennis op te frissen. ( op afspraak – prijs afhankelijk van benodigde tijd)